duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăTurismTopul destinațiilor turistice pe care maramureșenii aleg să le frecventeze în vacanțele...

Topul destinațiilor turistice pe care maramureșenii aleg să le frecventeze în vacanțele lor

Topul destinațiilor turistice pe care maramureșenii aleg să le frecventeze în vacanțele lor

A venit vara, iar concediile sunt pe cale să înceapă! Pe lângă plaiurile inedite ale Maramureșului cetățenii județului aleg și locații turistice din afara țării.

Am stat de vorba cu Diana Ilut, șefă la Sfara Travel pentru a afla ce aleg maramureșenii când e pusă în discuție o vacanță în afara țării. În topul alegerilor sunt Turcia, Grecia, Egipt, Spania, Bulgaria și Cipru.

Totuși, de ce maramureșenii aleg Turcia ca primă variantă pe lista de destinații?

Diana ne răspunde:

“Turcia rămâne cea mai bună opțiune de vacanță îndeosebi pentru familiile cu copii. Deși prețurile au crescut în acest an, avem încă un raport foarte bun calitate-preț. Și cel mai important: o vacanță fără stres, în resorturile turcești găsind cam tot ce ți-ai putea dori, atât ca activități recreative pentru copii și pentru adulți, cât și mâncare și băuturi, o listă lungă de excursii opționale interesante.”

Din spusele Dianei transportul spre Turcia este unul frecvent, aeroportul din Baia Mare având zboruri programate spre Antalya în fiecare săptămână:

“Avem 4 avioane în fiecare săptămână care zboară spre Antalya din Baia Mare și aceasta face ca destinația să fie extrem de accesibilă baimarenilor”

Nu e de mirare că maramureșenii aleg Turcia ca țară principală în călătoriile lor. Antalya deține minunate priveliști și locuri de vizitat printre care Orașul vechi sau Kaleici unde te poți plimba pe străduțe înguste și să admiri arhitectura clădirilor din jur, Acvariul din Antalya care este unul dintre cele mai mari acvarii din lume și dacă te-ai saturat de căldură, Muntele Tahtali.

Bila Sam Alexandru

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente