duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăUDMR ia în calcul ieșirea de la guvernare pentru că PNL dorește...

UDMR ia în calcul ieșirea de la guvernare pentru că PNL dorește să preia Ministerul Mediului

Am aflat astăzi oficial, până acum a fost pe surse. Nu suntem de acord, nu cred că există argumente pertinente care să justifice ca rolul UDMR în guvernare să scadă. Cred că la toate ministerele pe care le-am condus, UDMR şi-a făcut treaba bine.’, a spus Csoma Botonad.

Csoma Botond a precizat că, dacă avem o abordare pur matematică, atunci trebuie să ne raportăm la momentul 2021.

‘Dacă în 2021 valoarea noastră guvernamentată a fost x plus 1, când USR a ieşit de la fuvernatre, nu cred că acum am valora X minus 1.

Nu cred că există argumente pertinente care să justifice ca noi să avem mai puţine ministere şi celealte partide să aibă aceeaşi pondere.’, a zis Botond.

Întrebat ce va face UDMR în scenariul acesta, Csoma Botond a spus Va fi o decizie statutară, dar sunt foarte multe voci care spun că nu ar trebui să ne cramponăm să stăm la guvernare pentru că atunci, în percepţia publică am apărea că vrem să rămânem la ciolan.

Pentru că nu se face o evaluare profesională, în acest caz, ci o evaluare de ordin politic şi cu aceasta nu putem să fie de acord. Există foarte multe voci în organizaţia pe care o reprezint care spun că, în atare condiţii, nu ar trebui să stăm. Luăm în calcul şi varianta ieşirii de la guvernare. Eu vă spun care sunt părerile din partid. Nu e o decizie.a declarat Csoma Botond

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente