luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPamfletUnii se laudă, alții pun osul la treabă: „-De ce trag clopotele,...

Unii se laudă, alții pun osul la treabă: „-De ce trag clopotele, domnule? -De franghie, moncher!”

Cât timp unii doar se laudă că au discutat cu directori de companii aeriene pe la evenimente unde se bea și mănâncă bine, alții pun osul la treabă și chiar fac ceva pentru cetățenii lor.

Wizz Air a anunțat astăzi noi rute din Brașov către Londra și Dortmund. Rutele vor fi operate din august, respectiv septembrie 2023, biletele spre cele două orașe putând fi deja rezervate de pe site-ul companiei maghiare, deși aeroportul încă nu este pus în funcțiune.

După cea de-a doua ediții a Conferinței internaționale de aviație “Aviation-Event 2023”, organizată la Cluj-Napoca, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, poza în mare victorios că a avut prilejul să discute cu Jozsef Váradi, CEO Wizz Air, despre deschiderea de noi curse de pe Aeroportul Internațional Maramureș, operate de compania aeriană maghiară.

 

O altă diferență între cele două aeroporturi și conduceri județene este reprezentată de faptul că brașovenii nu l-au chemat pe premierul Ciucă să semneze contractul de finanțare pentru un nou terminal, iar acesta nici n-a mers „în vizită” în Brașov! Doamne ajută!

Ne-am săturat de voi! Cât timp județul este condus de un reprezentant al PNL sau un reprezentant al PSD care n-au demonstrat mai nimic la viața lor, ne vom duce pe apa sâmbetei!

Maramureșul merită să aibă o speranță! Maramureșenii trebuie s-o facă o altă alegere, una bazată pe rezultate și pe meritocrație! Rămâne de văzut dacă va fi un astfel de candidat!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente