duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsVeste MINUNATĂ pentru borșeni: O companie de asigurări despăgubește daunele produse de...

Veste MINUNATĂ pentru borșeni: O companie de asigurări despăgubește daunele produse de incendiul de la biserica din Borșa Complex

Daunele survenite în urma incendiului ce a avut loc, în data de 9 aprilie 2023, la biserica din Borşa, judeţul Maramureş, vor fi plătite de compania de asigurări Asirom VIG.

Potrivit unui comunicat de presă al asigurătorului, obiectul asigurat este daună totală.

„Biserica a suferit pagube materiale în urma incendiului, precum şi daune produse bunurilor. Lăcaşul de cult este asigurat la Asirom printr-o poliţă de asigurare facultativă de incendiu şi alte riscuri. Echipa Asirom a reacţionat imediat în urma evenimentului şi s-a deplasat la faţa locului pentru a evalua daunele şi pentru a asigura procesul de despăgubire. Procedura de despăgubire se va derula conform clauzelor şi condiţiilor stabilite în poliţa de asigurare, valoarea despăgubirii fiind stabilită în urma unei evaluări profesioniste a daunelor şi a costurilor necesare pentru refacerea bisericii”, precizează sursa citată.

Cu peste 30 de ani de experienţă pe piaţa din România, Asirom oferă clienţilor săi soluţii de asigurare complete, adaptate la nevoile specifice ale fiecărei instituţii sau afaceri şi produse de asigurare care oferă protecţie persoanelor şi bunurilor.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piaţă, cu o o reţea naţională de 140 de agenţii, 1.500 de agenţi activi şi numeroşi parteneri externi.

Compania face parte din Vienna Insurance Group (VIG), entitate cu peste 200 de ani de experienţă în domeniul financiar şi lider pe piaţa asigurărilor, atât în Austria, cât şi în Europa Centrală şi de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 30 de ţări şi are peste 25.000 de angajaţi.

De asemenea, grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piaţa bursieră austriacă, fiind totodată listat la Bursa de Valori din Praga.

Articolul precedent
Articolul următor
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente