miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăReligieVineri, 23 iunie 2023, este o zi aleasă de binecuvântare și sărbătoare...

Vineri, 23 iunie 2023, este o zi aleasă de binecuvântare și sărbătoare în Eparhia Maramureșului și Sătmarului

Vineri, 23 iunie 2023, este o zi aleasă de binecuvântare și sărbătoare în Eparhia Maramureșului și Sătmarului deoarece, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului – „Ierarhul tinerilor”, împlinește vârsta de 62 de ani de viață.

Cu acest prilej, cu începere de la ora 9:00, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin împreună cu Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, vor liturghisi la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Municipiul Baia Mare, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul va oficia, în prezența Întâistătătorului Eparhiei noastre – Preasfințitul Părinte Iustin – Slujba Tedeumului de mulțumire pentru toate binefacerile și darurile duhovnicești care s-au revărsat asupra Preasfințitului Părinte Episcop Iustin și peste întreaga noastră Eparhie, prin slujirea jertfelnică și propovăduirea cu fidelitate a Cuvântului lui Dumnezeu.

La final vor fi adresate mesajele de felicitare din partea autorităților centrale și locale. De asemenea, persoanele care doresc să transmită mesaje de felicitare Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, o pot face în scris, prin intermediul Paginilor Oficiale de Facebook, Instagram și Twitter sau pe adresa de email: sectormediaonline@gmail.com.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente