duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieZiua Internațională de Conștientizare a Autismului!

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului!

Am iluminat în această seară în albastru Primăria Baia Mare, la fel și podul pietonal din zona spitalului județean. În semn de prețuire a unei părți din frumoasa noastră comunitate, de conștientizare cu privire la nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor lor. Sunt alături de ei, suntem alături de ei, suntem ÎMPREUNĂ în această frumoasă călătorie, uneori plină de provocări, pe care o numim VIAȚĂ.

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului este marcată cu scopul de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înţelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de informare a publicului larg cu privire la nevoile acestei categorii speciale.

Autismul ne privește pe toți. Nu doar pe cei speciali și familiile lor, ci pe noi toți, de la mic la mare, comunitatea. Cei cu autism nu sunt bolnavi, sunt doar diferiți. La fel cum absolut toți suntem diferiți și aspectele care ne diferențiază nu trebuie să ne dezbine, dimpotrivă.

Să ne respectăm, să ne acceptăm, să ne iubim și să ne susținem unii pe alții. Cum putem ajuta? Prin a privi spre cei din jurul nostru cu încredere, acceptare și zâmbete. Prin a susține și respecta drepturile tuturor, integrarea în comunitate, oferind o mână de ajutor atunci când e nevoie, iar uneori acest sprijin este ceva atât de simplu și firesc, la îndemâna oricui: ACCEPTAREA.      Sursă /facebook Cătălin Cherecheș

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente